”Jeg fik udover et godt salgsarbejde også god rådgivning samt sparring, som gjorde det muligt at løfte opgaven. Mine varmeste anbefalinger til Nybolig Development Odense.”
Jens Boe
Direktør, JEMA Consult ApS
Nybolig Development Thomsen & Demirhan
Michael Thomsen

Projektrådgiver med base i Odense

Hos Nybolig Development Thomsen, Demirhan & Led er vi klar til at realisere fremtidens projektbyggerier sammen med developer og bygherre.

Vælger du os som rådgiver på dit projekt, er du sikret kompetent rådgivning og et samarbejde med fokus på at optimere værdien og potentialet i dit projektbyggeri.

Stor erfaring bliver din fordel
I spidsen for Nybolig Development Thomsen, Demirhan & Led står indehavertrioen Michael Thomsen, Bahadir Demirhan og Tommy Led, der hver især har 20 års erfaring med vurdering og salg af boliger. Vi har desuden beskæftiget os med salg og udlejning på projektmarkedet siden 2013.

Vælger du os som rådgiver på dit projektbyggeri, får du adgang til et hold af specialiserede mæglere med udvidede kompetencer indenfor vurdering, salg og udlejning. I kraft af at have drevet mæglerforretning i mange år, har vi opbygget et indgående kendskab til boligmarkedet – ikke mindst på Fyn – som bliver din styrke i markedet.

Vi understøtter alle projektets faser
Nybolig Development Thomsen, Demirhan & Led tilbyder helhedsorienteret rådgivning i alle projektets faser. Vi kan således sikre den rette strategi og eksekvering af dit projekt fra start til slut.

På skitseprojekter kan vi yde rådgivning om volumenstudier, aptering og indretning samt give vores input til projektets styrker og svagheder, så vi sammen sikrer, at dit projektbyggeri får forudsætningerne for at blive en succes. Når projektet er klar til salg eller udlejning udarbejder vi go-to-marked strategi, udbudspriser, anbefaling til salgsprocessen og meget mere.

Vi har en god forståelse af tendenserne på boligmarkedet, og vi ved derfor, hvad køberne efterspørger. Alt sammen deler vi med dig for at sikre, at dit projekt bliver en succes. 

Administrationen af vores sager håndteres direkte fra vores forretning, hvilket er din sikring for en hurtigt og effektiv sagsbehandling.

En del af Nybolig
Nybolig Development Thomsen, Demirhan & Led - Odense er en del af Nybolig-kæden, som tæller mere end 220 mæglerforretninger i Danmark. Det skaber gode rammer for samarbejde på tværs af vores forretninger, og de synergier får du gavn af ved at vælge os som din rådgiver.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan bringe dit projekt til live? Så kontakt os for en uforpligtende snak allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Fremtiden bygger vi sammen

I samarbejde med

Teamet

Nybolig Development Thomsen & Demirhan
Michael Thomsen
Nybolig Development Thomsen & Demirhan
Bahadir Demirhan

Projekter i vores region

Midgårdsvej 8, 5200 Odense V
Thors Have
46 lejligheder
LEJE

Omkranset af skov og skøn natur finder du Odenses nye bykvarter, Thors Have. Hyggelige gårdmiljøer, grønne rekreative områder, som indbyder til gå-, løbe- eller cykelture med skønne naturoplevelser og en central placering. En kort gåtur fra dagvarebutikker, et stort udvalg af handlemuligheder i Tarup Centeret og blot få minutters gang til Letbanen. Alt dette bliver en del af hverdagen, når du bor i Thors Have.

Schaubparken 10, 6700 Esbjerg
Schaubparken
24 lejligheder
Indlæser...